få hjälp med stresshantering i norrbotten

Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter erbjuder professionell hjälp

KBT som stresshantering

Lider du av stress och bor i Norrbotten? Du finner mig, Susann Johnsson, på Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter där jag arbetar som psykolog och terapeut. Jag hjälper dig i Norrbotten med stresshantering. Du är välkommen att kontakta mig redan idag, och alla kontaktuppgifter hittar du på den här sidan. Här blir du professionellt bemött i en trygg och lugn miljö. KBT är en väl beprövad, hjälpsam och vetenskapligt utprovad metod för behandling av många olika tillstånd. Med min hjälp har du goda möjligheter att må bättre, och ju snabbare du i Norrbotten som behöver behandling mot stress söker hjälp, desto bättre.

Varmt välkommen till Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter där du som mår dåligt får hjälp. Jag vänder mig bland annat till dig som har ett alkoholmissbruk och är intresserad av KBT. Även du som behöver hjälp med annat, till exempel har ångest eller fobier är välkommen. Om detta låter intressant så passar Norrbottens Kognitiva Terapi & Utbildningscenter dig perfekt. Jag har över 30 års erfarenhet och har hjälp många personer att må bättre. Varje behandling anpassas utifrån individens individuella behov och problem.

stresshantering i norrbotten

Välkommen till Susann Johnsson, på Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter. Jag hjälper dig som vill lösa ditt problem och som är intresserad av att få hjälp genom KBT. Om detta stämmer, så hör av dig.

100 procent nöjda klienter

Det är lika viktigt för mig som det är för dig, att du som får hjälp av mig verkligen känner att jag gör allt för dig. Jag hjälper dig alltid tills du mår bra och inte vill ha mer hjälp. Mitt mål med alla behandlingar är 100 procent nöjda klienter.

Erfarenhet

Tack vare lång och bred kompetens inom psykologi och KBT, så har jag möjlighet att hjälpa dig med många psykologiska problem. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till mig, så hjälper jag dig.

Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter